Úprava přechodu bude provedena podle návrhu předaného panem Málkem

Při jednání na prosincovém zastupitelstvu se zastupitelé dohodli s panem Málkem, že předloží do konce dubna 2018 vlastní návrh řešící bezpečnost přechodu, který by neomezil činnost jeho provozovny.

Projektant pana Málka předložil 30/4 návrh, který je podobný návrhu města z roku 2016 (s „trávníčky“) a jehož stavba byla loni přerušena.

Stavba bude tedy obnovena s tím, že město požádá o změnu stavby před dokončením k realizaci doplňku projektu předloženého panem Málkem.

Na prosincovém zastupitelstvu také pan Málek deklaroval, že se bude na své úpravě finančně podílet. Konkrétní podoba tohoto podílu však zatím nebyla dohodnuta.

Jeden komentář u “Úprava přechodu bude provedena podle návrhu předaného panem Málkem”

  1. Přál bych si aby občané všemu dobře rozuměli. Zatravňování odstavných pruhů před prodejnou potravin je sofistikovaným útokem na soukromé podnikání . Dodnes nevíme kdo a nebo co za tím stojí a víme též, že prosazovatelům těchto stavebních úprav se o zvýšenou bezpečnost nejedná. Svoje tvrzení chci opřít o tyto fakta .
    Na přechodu se událo těžké zranění v roce 2015 ale to se řeší již od roku 2011.
    Proč byly přípravné práce na projektu před námi utajovány?
    Proč byly naše návrhy smeteny se stolu ?
    Útok byl směřován na zmrzlinu, která se veřejně považuje za fenomén Slatiňan. První však dojde k likvidaci obchodu s potravinami o kterém jsme si mysleli, že je pro Slatiňany nepostradatelný. Radní bohužel však mají většinou názor opačný. Nakupovat v KAUFLANDU.
    Všichni budou spokojeni až na toho občana který nemá auto a nebo řidičák.
    Poslední předkládání návrhů 27.4. 2018 v Pardubicích dotčeným orgánům p. Lipanovi (ŘSD) a panu Krpatovi (PČR), kteří se nato sešli, aby byli silnější, se odehrávalo v duchu vymýšlení argumentů proč to nejde jinak. Použité argumenty byly, takto to pro vás bude lepší a když už je to stavební povolení. teď ne až po spuštění obchvatu přijdete o zákazníky. Neprošel ani návrh dočasného řešení nahradit beton legem , které by mělo výhodu dočasnosti po spuštění obchvatu. Řešení které předkládáme a je podobné tomu co navrhuje OPTIMA a prošlo stavebním řízením je naší prohrou, ale řeší vjezd a výjezd z nádvoří což si přeje firma, která tu chce podnikat po nás, bohužel pro Slatiňany ne v potravinách. Finanční účast na tomto projektu naše firma vylučuje , je pro nás likvidační, Zvažujeme přesunutí sídla firmy do Chrudimě.

Napsat komentář

U komentářů prosím uvádějte celé své jméno.