Návrh: Zřídit informační stánek na cyklostezce

Naším městem, zvlášť v sezóně o víkendu, projíždějí po cyklostezce podle Chrudimky stovky návštěvníků denně.
V našem městě se také koná mnoho kulturních akcí, které však často trpí tím, že město je malé a tedy i návštěvnost je omezená; některé akce se proto zde neopakují nebo např. omezeně – třeba bez občerstvení.

Např. 25/4/2015 se konala na zahradě za Sokolovnou poměrně kvalitní akce „Festival na klíček“, návštěvnost byla dobrá, ale kapacita byla několikanásobná a přitom po stezce projížděly desítky lidí, kteří skončili v hospodě či cukrárně na zmrzlině a jeli zpět, aniž by o festivalu něco věděli.

Návrh realizace

Kde: nepřehlédnutelně na stezce někde mezi mostem na hlavní a hřištěm (dávat to dál ke Škrovádu snižuje efekt, protože ne každý bude ochoten vracet se do parku nebo do Sokolovny třeba ze Škrovádu). Nelze předpokládat, že budou zajíždět těch 100 metrů po hlavní mezi kamiony k Infocentru anebo složitě hledat něco na informačním terminálu.

Jak: stačí statická informační tabule s mapou Slatiňan s vyznačenými relevantními body (asi jako je na nádraží) včetně ale: restaurací, cukráren, dětských a sportovních hřišť a tras cyklostezek.

Dále nástěnka velikosti A3-A4 pro umístění aktuálního programu akcí z on-line kalendáře akcí, aktualizovaná co týden či dva. Nejsou nutné žádné počítače, žádná elektronika, což je málo muziky za hodně peněz.

most u Modely

ve starých Tématech slatinany-temata.xlsx je jako návrh = 55

Napsat komentář

U komentářů prosím uvádějte celé své jméno.